HOSK – GSK

Så er det i aften at vi skal til Holstebro for at køre vores næste ligamatch.

”Vi kommer til Holstebro med et selvtillidsboost efter sejren i onsdags, men vi går ydmyg til opgaven, Dragerne er rigtig stærke på hjemmebane og de stiller med Leon Madsen der gjorde det godt i Best Pairs i aftes”, siger holdleder Morten Peterson.

Vi fik tirsdag et afbud fra Krystian Pieszczek til fredagens match, da han skal deltage i semifinalen til det polske mesterskab. Det satte straks en masse arbejde i gang med at finde en afløser, onsdag formiddag havde vi en anden polsk A-køre klar. Den store udfordring er at finde en køre der ikke køre i den polske Ekstraliga og i to andre ligaer, grundet de nationale regler fra PZM. I går formiddag fik vi så beskeden om at PZM ikke kunne udstede starttilladelsen uden originale kontrakter, det kunne så ikke lade sig gøre, så vi måtte på den igen.

”I går aftes lykkedes det os at få en aftale i hus med engelske Chris Harris, Chris er inde i en god fase og ser ud til at have fundet formen igen, han ligger i top 10 på den engelske snitliste og gjorde det godt til GP-kvalen i Esbjerg. Jeg er sikker på at Chris vil falde naturligt in på holdet fra i onsdags.” fortsætter Morten Peterson

Vi håber at der kommer mange for at støtte drengene i Holstebro i aften, matchen starter kl.18.30.

De to holdopstillinger:

HOSK

  1. Leon Madsen
  2. Ulrich Østergaard
  3. Lasse Bjerre
  4. Kasper Lykke Nielsen
  5. Lasse Pørtner

Holdleder: Erik Villadsen

GSK

  1. Chris Harris
  2. Nicholas Morris
  3. David Bellego
  4. Emil Grøndal
  5. Jesper Søgaard

Holdlederassistent: Stig Schrøder

Holdleder: Morten Peterson