GSK – HSK

Onsdag er det tid til at vi skal tæmme tigerne fra Holsted, når de gæster Kjærgaard Speedway Arena.

”Selv om Holsted kommer uden A-køre, kommer de med et stærkt hold, anført af Bjarne Pedersen og med polske Dawid Lampart som har lavet mange point de gange han har kørt i Grindsted. Nøglen til sejren i lokalopgøret er helt klart at vi skal have lukket ned for dem”. ”De har også forstærket bunden med en polsk C-køre Lukasz Sowka som sammen med Jonas Jeppesen skal op mod vores Emil Grøndal og Jesper Søgaard, Emil og Jesper er klar til at tage kampen op.” siger holdleder Morten Peterson.

Genvalg til Przemyslaw Pawlicki.

”Vi har valgt at tage Przemyslaw Pawlicki med som A-køre, på B-køre pladserne har vi været nødsaget til at lave ændringer, da både Bellego og Morris skal køre match i Kings Lyn hvor Nicklas Porsing er på hold. Vi mener selv at vi har fundet et par gode erstatninger i Walasek der kørte som A-køre sidste år og Mazur der desværre styrtede i Holsted og har en del at bevise.” Fortsætter Morten Peterson

Vi glæder os til at se jer til en tæt og spændende match hvor vores drenge vil gøre alt for at vi henter endnu en hjemme sejer. Så kom og støt op om holdet.

Matchen starter kl. 18.00 på Kjærgaard Speedway Arena!

Holdopstillingerne til Matchen:

GSK
1. Przemyslaw Pawlicki
2. Grzegorz Walasek
3. Edward Mazur
4. Emil Grøndal
5. Jesper Søgaard
Holdleder assistent: Stig Schrøder
Holdleder: Morten Peterson

HSK

1. Bjarne Pedersen
2. Dawid Lampart
3. Rasmus Jensen
4. Jonas Jeppesen
5. Lukasz Sowka

Holdleder: Thomas Baastrup