GSK – REV

Så er det på onsdag holdet skal rejse sig igen, når vi får besøg af de reagerende mestre fra Region Varde.

”Vi har noget at vi skal have bevist efter den skuffende indsats i onsdags, og have fundet gejsten igen. Der er ingen tvivl om at REV kommer med et stærkt hold, vi kender det dog ikke endnu, så vi ser frem til en hård match hvor vi skal være klar fra starten” siger holdleder Morten Peterson.

Det store lyspunkt i onsdags var Patrick Hansen.

”Der bliver genvalg til C-kører Patrick Hansen som leverede en mandfolkeindsats i onsdags, som A-kører har vi Przemyslaw Pawlicki med, de to B-kører bliver Nick Morris og David Bellego, D-kører bliver Emil Grøndal. Det er holdet der kan vinde matchen på onsdag.” Fortsætter Morten Peterson

Matchen køres på Kjærgaard Speedway Arena onsdag den 9/8 kl 18.00

Kom og støt drengene.

Holdopstillingerne

GSK
1. Przemyslaw Pawlicki
2. David Bellego
3. Nick Morris
4. Patrick Hansen
5. Emil Grøndal
Holdlederassistent: Stig Schrøder
Holdleder Morten Peterson

REV
Endnu Ukendt!

Se mere

Grindsted Speedways billede.