4 December

Mit navn er Henrik Meyling Lorentsen jeg er 15 år gammel. Jeg bor i Munkebo på Fyn. I min fritid kører jeg speedway og det tager meget af min tid. Når jeg ikke er på racerbanen er jeg typisk sammen med venner for det kan være svært at finde tid til i speedwaysæsonen. Jeg går på syddansk erhvervsskole i Odense på mekaniker linien og leder stadig efter en læreplads.

Jeg har kørt speedway siden jeg var 5 år gammel og har været med i værkstedet siden dengang. Jeg kom egentlig ind i sporten ved at min søster var på besøg ved en veninde og venindens far var dengang formand i Munkebo Speedway klub. I 2010 da der ikke var så meget gang i speedway i Munkebo flyttede jeg til fjelsted og kørte for dem i et par år.

I 2018 kører jeg 250ccm speedway, og vi er 16 kørere i Danmark, derfor kører vi individuelt, min stamklub er Munkebo.

Ambitioner for 2018: håber på en plads i top 3 i EM en top 4 placering ved VM og DM går jeg efter at tage guldet med hjem.

Jeg har vundet en lille håndfuld titler gennem årene. Jeg vandt guld med Fjelsteds mikrokørere på 50ccm i 2011. I 2015 kørte jeg 85ccm i Vojens og vandt sølv i Danmarksturneringen. I 2017 vandt jeg bronze på 250ccm i Danmarksturneringen. Jeg har vundet et par individuelle løb såsom hanestævnet i Brovst og Bar cup i Randers begge på 85 ccm.

2018 sponsor:

Kjærgaard

Nykredit

Bygma Kerteminde

Jme vvs

Danrevi

Kerteminde Minigolf

ApjPaint.dk

Vestjysk Låseservice

Outrup Vindure og døre

Rema 1000 Munkebo

Persolit

Dankemi

Thores Travel

Tømrermester Niels Lorentsen

Farmor

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *