7. December

Morten Piepenbrinck

 

Jeg er 17 år gammel og kommer fra Vester Nebel, som er en by 7 km uden for Kolding. Jeg begyndte at køre speedway på en 50cc, da jeg var 6 år gammel. Jeg fik interessen for speedway, da jeg var 3 år gammel, hvor jeg var ude og se en match i Holsted sammen med min far og hans kammerat, som havde nogle ekstra billetter. Siden da har jeg ville køre speedway, trods en skepsis fra min mor og far, som ikke troede der var hold i det jeg sagde. Derfor kørte jeg cross som 5-årige, men ville bare køre speedway, og derfor startede jeg i Holsted som 6-årige. Lige nu er jeg ved at tage en HHX uddanelse (højere handelseksamen). Jeg går i 2.G på IBC Kolding og er rigtig glad for det, selvom det kan være svært både at have tid til skole og speedway. 

 

 Jeg startede i 3. division som 6-årige og året efter kørte jeg 1. division som 7-årige. I 2009 blev jeg Danmarksmester på 50cc, hvilket er et minde som aldrig vil blive glemt. Jeg har været 3 x holddanmarksmester i 1. division, og det var også på 50cc. På 80cc vandt jeg semifinalen ved YGT (verdensmesterskabet for 80cc) og blev derefter nr. 7 i finalen. Jeg er i år blevet udtaget til Talenttruppen 2018 for 500cc.

 

Min målsætning er at prøve at køre superliga og prøve kræfter med de bedste i Danmark. Ud over det vil jeg gerne levere en stabil præstation i 1. division gennem hele sæsonen og vinde 1. divisionen med Grindsted. 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *