17. December

Hej alle, mit navn er Claus Vissing, I mine indtil nu 31 årig på denne jord, har jeg haft en stor tilknytning til lokalområdet omkring Grindsted Speedway. Jeg er født og opvokset i Sdr. Omme, og efter 10 år med bopæl i England, er jeg flyttet tilbage til lokalområdet og bor i dag lidt udenfor Grindsted.

 

Og nu sidder jeg her og læser sætningen 10 års bopæl i England igen og igen. – For hold nu fast. Jeg husker ellers helt tydeligt første gang, jeg stod ude på netop Grindsted Speedwaybane som 8 årlig. Efter at have prøvet både håndbold og fodbold, som ikke lige mig var, tog min far mig med ude på speedwaybanen, og da jeg hørte cyklerne/maskinerne starte op og kørte rundt på banen var jeg solgt. Solgt til sporten, som jeg nu i 10 år har haft som professionelt erhverv – og jeg tager lige nogle flere år endnu. Jeg har nemlig i år 2018 udover Grindsted Speedway underskrevet kontrakt med Glasgow Tigers i Skotland og Speedway Wanda, Kraków i Polen.

 

Nu har jeg tidligere afsløret min alder, så den ellers altid faste ambition om at blive verdensmester, er jeg begyndt at lægge lidt på hylden, men i stedet fokusere jeg på mine personlige mål/ambitioner, som jeg vil opnå for år til år. Bl.a. har jeg i år 2018 en ambition om at være med til at få Grindsted Speedway op i toppen af ligaen, ligesom jeg også i mine udenlandske klubber har ambitioner om at være medvirkende til at vi lægger i toppen. Men udover at være medvirkende til at skabe de gode resultater, er det også en ambition at være en fighter og teammakker både i Danmark og i udlandet. Ser vi på de helt personlige mål, så er det at kvalificere sig til DM-finalerne og skabe et godt resultat samt være med i mesterskabet for både single og par i Champions League i England.

 

Det var vist de 360 grader rundt om mig. – Så til sidst er der vel kun at sige, jeg glæder mig til at se jer alle på lægterne til den kommende sæson. Venlig hilsen Claus.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *