21. December

21. december

Jeg hedder Mingus Schaldemose, og er født i 2004, jeg begyndte at køre Speedway i sommeren 2013, hvor jeg var ude at prøve første gang bare for sjov. Jeg syntes med det samme at det var både fedt og rigtig sjovt, så jeg fik hurtigt min egen speedway cykel. Jeg startede med at køre 50cc PW, og kørte på den de første par år, og rykkede op på 85cc til sæson 2015.

Til daglig bor jeg i Grindsted, hvor jeg også går i 7. Klasse. Sæson 2018, skal jeg køre for Skærbæk Speedway på deres 2. Divisions hold, da vi ikke selv har noget 85cc hold i Grindsted i 2018.

Jeg vil gerne kunne leve af at køre speedway, hvis jeg får muligheden, indtil da, så nyder jeg bare at køre og træne hver uge, jeg træner 2-3 gange i ugen, og kører næsten løb hver weekend. Jeg syntes det er dejligt at speedway, har givet mig mange nye venner, og jeg har fået mange oplevelser ud af det, og har både kørt i Norge, Sverige, Tyskland og Polen.

Om vinteren køre jeg cross, cykler og hopper på trampolin, jeg kan godt li at være aktiv og især at være ude.

Jeg har vundet DM for hold i 2014, blevet nr 2 til Par-DM, og, I år har jeg været med til at vinde en 3. Plads for hold, samt blevet klubmester i GSK. Der udover har jeg vundet forskellige individuelle løb, og kørt mig til nogle gode placeringer.

Mine store Idoler er Tai Woffinden, Jason Doyle og Michael Li’Glad

Jeg har stor opbakning fra hele min familie og de kommer tit og ser mig køre, når de har mulighed for det. Jeg har også nogle sponsorer som hjælper mig:

Kenneth’s Motorservice
MA-Bilhandel
Uniq Foods
Duvil
Cafen Grindsted
Vorbasse Makinfabrik
Kjærgaard
Lyngs Autoservice, Billund
VW Haderslev/Tønder
Piper
Race +One

Grindsted Speedways billede.
Grindsted Speedways billede.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *