ENDNU EN SEJR TIL GSK LIGA

Brølet fra Holsted Tigers var ikke stort efter dagens sidste heat, hvor GSK Liga kunne tage hjem med en sejr på 39-45.
De ankommende til dagens match fik Value for money!

Hjemmebaneholdet lå inde med førervesten indtil heat 6 og 7, hvor GSK drengene går ud og laver to flotte 5-1’er i streg. Derefter lå førervesten i GSK Liga lejren resten af matchen, men drengene kunne på intet tidspunkt læne sig tilbage, for Holsted Tigers var stadig sultne og udeholdet blev jagtet på livet løs!

Gutterne viste super flot og professionel parkørsel og det resulterede i en meget vigtig sejr! GSK Liga havde sin nye A-kører med i form af Robert Lambert, og han var en vital del af sejren, da han lavede 14+1 point. Han går hen og bliver en vigtig del af holdet i denne sæson. Også holdkaptajn Patrick Hougaard viser at han er kanon speedwaykører med 12+3 point i bagagen. Kasper Andersen havde ligeledes en god aften på Moldow Speedway Arena med en score på 9+1 point, og han blev fortjent kåret som Dagens Metal-Fighter.

Unge Patrick Hansen viste også gode takter og kan velfortjent tage hjem med 7 point på kontoen. Der kastes ingen tvivl om, at han er et stort talent i dansk speedway.

Nikolaj Busk Jakobsen rammer ikke dagen, men kæmper r**** ud af bukserne for at få det til at fungere. Alligevel viser han overskud i ryttergården og bakker sine holdkammerater op, og det er helt bestemt med til at gøre vi vinder i dag. Vi er helt sikre på, at han hurtigt finder formen igen!

Se billeder af løbet, samt gå ind på NETAVISEN Grindsted, hvor der er blevet skrevet en fin tekst om dagens match, samt flere billeder fra matchen.

Næste gang GSK Liga skal i aktion er på hjemmebane onsdag d. 23/5 hvor Holstebro Elite kommer på besøg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *