GSK-HOSK

GSK LIGA vs Holstebro Elite: 36-36

Slaget mellem de hold blev afgjort i heat 13, hvor det endte ud i et voldsomt styrt, bestående af GSK egne Patrick Hougaard og Emil Grøndahl fra gæsterne. Begge kørere blev kørt væk fra anlægget i en ambulance, hvor man derefter valgte at stoppe løbet. Point tavlen viste derfor 36-36 efter heat 12.

Der var fuld “value for money” for de lige knap 1272 fremmødte tilskuere på Kjærgaard Speedway Arena, hvor matchen igennem var fuldt med spænding, da de to hold skiftes med at tage føringen.

Igen viser Grindsted’s nye A-kører Robert Lambert fantastisk speedway. Han fighter til det sidste og den indbyrdes kamp mellem danske Kenneth Bjerre og Robert Lambert endte uafgjort.

Kasper Andersen som ellers er D-kører blev til dagens match skubbet op på B-kører pladsen efter hans fine takter i de andre liga matcher. Det var ikke Kasper’s aften, men på trods af en skidt aften, støtter han sine holdkammerater op i pitten! Han kommer stærkt igen!

Patrick Hougaard som desuden kunne holde sin 29 års fødselsdag på Kjærgaard Speedway Arena i dag, rammer ligeså heller ikke dagen inden hans sidste heat, hvor han desværre var medvirkende i det voldsomme styrt. Vi håber at Patrick er okay. Vi kommer med en update, lige så snart vi har nyheder omkring hans tilstand.

Nikolaj Busk Jakobsen havde en fornuftig aften, hvor der blev bevist, at han helt klart er blandt de bedste B-kørere i Danmark. Nikolaj havde i ugens løb desværre et grimt styrt i England og måtte også stille start med en skadet skulder og udfordringer med ryggen i dag.

Claus Vissing leverede varen med totalt 11 point og viser fantastisk speedway for sin lokale klub og fans.

GSK LIGA: 36 point
Robert Lambert: 12 point
Kasper Andersen: 1+1 point
Patrick Hougaard: 5+1 point
Nikolaj Busk Jakobsen: 8 point
Claus Vissing: 10+1

Holstebro Elite: 36 point
Kenneth Bjerre: 12+1 point
Ulrich Østergaard: 13+1 point
Jonas B. Andersen: 4+1 point
Kasper Lykke Nielsen: 3 point
Emil Grøndahl: 4 point

Vi ønsker Patrick Hougaard og Emil Grøndahl rigtig god bedring, og vi kommer med updates så snart vi har mere nyt omkring deres tilstand.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *