GSK Liga henter en ny stærk A-kører.

 

Da det desværre ikke lykkedes os at lukke en aftale med Robert Lambert, er det nu blevet muligt for GSK Liga at præsentere en ny australsk A-kører den unge komet, Max Fricke, som er regerende Australsk mester.

Robert Lambert deltager i 4 ligaer, og han kunne derfor desværre ikke prioritere Metal Speedway League i Danmark i denne sæson og måtte derfor se sig nødsaget at takke nej til Grindsted Speedway elite i 2019.

Vi er selvfølgelig ærgerlig over ikke at kunne få lukket en aftale med Robert og få ham med på holdet. Vi ved, at der er mange af vores fans, der havde håbet på at se Robert igen i år, men Max er bestemt en super stærk erstatning.

Vi håber, I vil tage rigtig godt imod Max.

Best regards / med venlig hilsen
GSK Liga aps

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *